Contact

En reserveren!

Contact/reserveren

Persoonlijke informatie
Accomodaties
Contact informatie
Wij informeren u graag!

Reis/route naar Villa Zizani

De bereikbaarheid van  de provincie Messinia op de Peloponnesos is optimaal, relatief goedkoop en het gehele jaar rond. Een van de grootste pluspunten om hiernaartoe te komen. Of dit nou met een eigen huurauto is vanaf het vliegveld Athene Airport of in het toeristenseizoen rechtstreeks op het vliegveld van Kalamata.

Per vliegtuig naar Athene:
Amsterdam – Athene www.transavia.com  (low cost)
Eindhoven – Athene  www.transavia.com (low cost)

Vluchten rechtstreeks naar Kalamata:
Amsterdam – Kalamata www.transavia.com  (april t/m oktober)
Düsseldorf – Kalamata  www.aegeanair.com  (maart t/m november)

Auto huren:
Voor het huren van een auto in Griekenland zijn er diverse mogelijkheden op zowel het vliegveld van Athene als op het vliegveld van Kalamata. Raadzaam om deze vooraf te huren via internet, dit blijkt goedkoper te zijn als ter plaatse te huren. Vanaf het vliegveld Kalamata rijdt u in ongeveer 1 uur naar Villa Zizani. Vanaf het vliegveld Athene rijdt u in ongeveer 3,5 uur naar Zizani. De route vanaf Athene is overigens prachtig. Deze route leidt u ook langs diverse bezienswaardigheden zoals het kanaal van Korinthe.

Reis per auto of motor en boot:
Blijf je langer of wil je ook rondtrekken in de Peleponnessos dan kan je vanuit Nederland naar Ancona in Italië rijden en daar met de ferry oversteken naar Patras in Griekenland (bootreis 23 uur).
Vanuit Nederland naar Ancona is het ongeveer 1.400 kilometer, het beste kan je een keer onderweg overnachten. Vanuit Patras is het nog ongeveer 3,5 uur rijden met de auto naar Villa Zizani.

Tip: Superfast Ferries
Deze aanbieder heeft vaak aanbiedingen als je vroeg boekt.  Kijk op http://superfast.com voor de beschikbaarheid en de aanbiedingen.